Naar inhoud gaan
Gérer et récupérer

Centre d’aide PhotoSharing

Trouvez rapidement la bonne action, sans connaissance technique.

Guide sélectionné

Nettoyage événement

Ruim uw inhoud op en bereid u voor op een nieuw evenement.

Où aller : Maintenance → Nettoyage événement

Voir les fonctions de cet écran
  • Downloaden les souvenirs avant nettoyage
  • Vider les médias du diaporama
  • Réinitialiser toute l’application
Paginaoverzicht opnieuw instellen
Resetten en onderhoud
Is uw evenement voorbij? Het is tijd om op te ruimen! Op deze pagina kunt u uw exemplaar opschonen en de applicatie opnieuw instellen om nieuwe gasten op de juiste manier te verwelkomen.

1. Opslag analyse

Voordat u alles verwijdert, kunt u controleren wat ruimte in beslag neemt in uw ruimte:

  • Overzicht: De tellers bovenaan vertellen u het cumulatieve totale gewicht van uw gegevens.
  • Details per categorie: In de linkerkolom ziet u de ruimte die wordt ingenomen door livefoto's, terminal, originele bestanden of moderatie. Dit is ideaal om ervoor te zorgen dat u niet per ongeluk een groot archief verwijdert.

2. Gevarenzone (onomkeerbare acties)

In de rechterkolom (rood gemarkeerd) staan ​​twee reinigingsopties tot uw beschikking:

  • Alleen lege galerij (oranje knop): Verwijdert alleen foto's. Uw geregistreerde gebruikers, instellingen en chatgeschiedenis blijven behouden. Ideaal om te testen voor de grote dag!
  • Totale reset (rode knop): Wis absoluut alles (foto's, gebruikers, berichten, karaokegeschiedenis). Er wordt automatisch een nieuwe pincode gegenereerd. Uw applicatie wordt teruggezet naar de status "af-fabriek", klaar voor een nieuw evenement.
Veiligheidsaanbeveling: Voordat u een volledige reset uitvoert, moet u er rekening mee houden dat u naar “Fotogalerij” gaat om het ZIP-archief van uw herinneringen te downloaden en naar “Gebruikers” om uw contactenlijst (CSV) te exporteren.