Naar inhoud gaan
Préparer l’événement

Centre d’aide PhotoSharing

Trouvez rapidement la bonne action, sans connaissance technique.

Guide sélectionné

Teamtoegang

Beheer de toegangsrechten en accounts van uw team.

Où aller : Organisation → Accès équipe

Voir les fonctions de cet écran
  • Rechercher et filtrer les accès
  • Ajouter un accès
  • Activer ou désactiver un accès
  • Verwijderen un accès équipe
Overzicht van beheerdersaccounts
Beheerdersaccounts
Hulp nodig bij het beheren van uw evenement? Op deze pagina kunt u bijdragers toevoegen (mede-organisatoren, moderators, presentatoren) zodat zij met hun eigen ID's toegang hebben tot het dashboard.

1. Veiligheidswaarschuwing

De gele invoeging bovenaan de pagina herinnert u aan een gouden regel:

  • Alle gebruikers die u hier toevoegt, hebben dit precies dezelfde rechten dan alleen op de instantie.
  • Zij kunnen modules activeren/deactiveren, foto's verwijderen en uw tegoeden uitgeven. Voeg alleen mensen toe die u vertrouwt!

2. Een medewerker toevoegen

Om een ​​nieuwe toegang aan te maken:

  • Klik op de blauwe knop Beheerder toevoegen bevindt zich rechtsboven.
  • Voer hun gegevens in (naam, e-mailadres, wachtwoord). Vervolgens kan hij met deze identificatiegegevens verbinding maken met het paneel om u tijdens het evenement te ondersteunen.

3. Je team beheren

In de centrale tabel staan ​​alle accounts vermeld met toegang tot administratie:

  • Overzicht: De 3 tellers bovenaan geven een overzicht van het totale aantal beheerders, degenen die actief zijn en degenen die gedeactiveerd zijn.
  • Wijzigen () : Hiermee kunt u de gegevens van een bijdrager corrigeren, zijn wachtwoord wijzigen of zijn account tijdelijk deactiveren zonder deze te verwijderen.
  • Verwijderen () : Verwijdert permanent de gebruikerstoegang tot het dashboard (ideaal aan het einde van het evenement).